POB The Judgement ‘vs Killah Krop’

Precies een week geleden verscheen mijn eerste battle voor Punchout Battles ‘Next Gen’ tegen Killah Krop. Binnen deze ene week heb ik verrassend veel goede reacties ontvangen en dit is ook terug te zien in de beoordeling op de website van Punchout Battles. De kijkers geven mij hier namelijk een 8.8 als gemiddeld cijfer. Inmiddels is ook het juryrapport online te bekijken en hierin is te zien hoe Tim Beumers, Excellent, Klopdoktor en Kaascouse mij gemiddeld een 7.9 geven. Dit komt dus neer op een 8.2 als eindcijfer en hier ben ik erg tevreden over en ik win hiermee dan ook de battle. Bekijk hieronder wat de vakkundige jury over deze battle te zeggen heeft.

Deel dit bericht: Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+