POB The Judgement ‘vs Kama’

Ruim een week geleden verscheen de video van mijn tweede battle voor Punchout Battles ‘Next Gen’. In club Empire te Rotterdam nam het in deze rapbattle op tegen een ijzersterke Kama. Ook nu heb ik weer veel goede reacties ontvangen aan de hand van mijn performance en dit is ook terug te zien in mijn beoordeling. Gemiddeld geven de kijkers mij hier namelijk een 8,66 voor. Inmiddels is ook het juryverslag online verschenen en hierin is te zien hoe Tim Beumers, Excellent, Klopdokter en Lexxxus the Don mij gemiddeld met een 8,65 beoordelen. Uiteindelijk komt mijn eindcijfer dus uit op een 8,65 en dit maakt mij tot de winnaar van deze battle. Dit juryverslag is overigens hieronder te bekijken.

Deel dit bericht: Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+